Kalendář marketingových akcí pro rok 2023

Být dobrým markeťákem znamená být neustále ve střehu. Chtít se ochotně vzdělávat, učit se novým technologiím a sledovat trendy. Nasajte inspiraci a získejte užitečné informace z oboru od zkušenějších kolegů na některé z mnoha konferencí, které se letos napříč marketingem plánují. Připravte si zápisníky a diáře, máme pro vás výběr těch nejzajímavějších.

E-commerce day

Provozujete e-shop? Pak vám jistě udělá radost zpráva, že na celodenní konferenci E-commerce day můžete jít zadarmo. Na 25. března si proto naplánujte výlet do brněnského Impact Hubu, odkud si odvezete spoustu know-how pro rozvoj svého internetového obchodu. Řečníci s vámi proberou aktuální témata od marketingu přes právo a účetnictví až po logistiku. Připraveny budou také partnerské stánky a možnost zúčastnit se workshopů.

Kdy: 25. 3. 2023

Kde: Cyrilská 7, Brno

Za kolik: zdarma pro majitele e-shopů, standardní vstupenka 990 Kč

Hvězdy e-mailingu

Konec března bude patřit konferenci Hvězdy e-mailingu. Druhý ročník této akce slibuje více jak dvacet řečníků z řad předních e-mailingových specialistů v Česku. Ti vám prozradí, jak oslovit e-mailovými kampaněmi nové zákazníky, jak dosáhnout lepších výsledků a jaké novinky a inovace nás v této oblasti letos čekají.

Kdy: 28.-30. 3. 2023

Kde: online

Za kolik: zdarma po přihlášení k newsletteru

SEO Restart

Ve čtvrtek 30. 3. se v pražském Kině Dlabačov chystá konference o vyhledávání a nalézání s názvem SEO Restart. Tento celodenní event by podle organizátora – agentury Taste měl přinést řadu užitečných informací provozovatelům webů, majitelům e-shopů, marketingovým manažerům, analytikům, online marketérům, ale i freelancerům. Nejvýhodnější vstupenky seženete do 22. března.

Kdy: 30. 3. 2023

Kde: Kino Dlabačov, Bělohorská 24, Praha 6

Za kolik: 3 900 Kč

WebExpo 2023

Pracujete, nebo byste rádi začali s tvorbou webů, designem nebo UX? Nezmeškejte 19.-21. dubna pražské WebExpo 2023. Těšit se můžete na dny nabité přednáškami od světových řečníků a chybět nebudou ani workshopy. Pozor ale, celý program bude v angličtině.

Kdy: 19.-21. 4. 2023

Kde: Apify Technologies, Lucerna Palace, Vodičkova 704/36, Praha 1

Za kolik: 7 500 Kč

BRANDstorming 2023

Poslechněte si příběhy značek, které se dokázaly stát love brandy i bez vysokých budgetů a odhalte jejich tajné tipy a triky, jak získat v záplavě firem pozornost. To vše a mnohem více přinese devátý ročník BRANDstormingu již 20. 4. v Jalta Boutique Hotelu v Praze.

Kdy: 20. 4. 2023

Kde: Jalta Boutique Hotel Václavské nám. 818/45, Praha 1

Za kolik: 4 950 Kč

Jak nakopnout Facebook a Instagram

Květen se zdá jako zcela nejoblíbenější měsíc pro organizování marketingových konferencí. Květnových pozvánek pro vás máme totiž hned pět. Maraton odstartuje 11. 5. online konferencí Jak nakopnout Facebook a Instagram, jejíž název hovoří sám za sebe. Odneste si do druhé poloviny roku praktické tipy vycházející z případových studií, které vám pomohou rozjet své firemní profily. Přednášky se budou točit okolo budování povědomí o značce, obsahu i placené reklamy.

Kdy: 11. 5. 2023

Kde: online

Za kolik: 2 490 Kč

Barcamp Ostrava

Hned 13. 5. se pak přesuneme na sever Moravy na Barcamp Ostrava. Zapojte se do otevřené diskuze o světě internetu, která se zaměří na trendy v aplikacích, technologiích, webdesignu, marketingu, internetové reklamě a digitálních médiích. Potkat se můžete nejen s podobnými nadšenci do oboru, jakými jste i vy, ale také s uznávanými profesionály.

Kdy: 13. 5. 2023

Kde: BrickHouse, Dolní Vítkovice

Za kolik: zdarma v případě registrace

Reshoper

V druhé polovině května se pak v PVA Expo Praha odehraje veletrh a konference v jednom – Reshoper. Seznamte se s tím nejlepším z e-commerce v jednom dni na více než 100 stáncích. Poraďte se s vystavujícími firmami, které rády pomohou vašemu e-shopu vyrůst a zažijte až deset produktivních schůzek s potenciálními partnery.

Kdy: 17. 5. 2023

Kde: PVA Expo Praha

Za kolik: základní vstupenka zdarma, konferenční vstupenka za 3 990 Kč

Communication Summit

V našem kalendáři nesmíme vynechat ani tip na konferenci pro PRáristy. Ti by si měli již nyní zapsat do diářů datum 24. 5., kdy proběhne Communication Summit. Hlavním lákadlem je řečník Richard Shotton, který spolupracuje například s Google, Mondelez, BrewDog a dalšími. Mezi tématy se objeví třeba vztah komunikace a prodeje, nebo jak pracovat s dezinformacemi.

Kdy: 24. 5. 2023

Kde: Praha, DOX+

Za kolik: od 8 900 Kč

Content First

Květnové akce uzavře 25. 5. jubilejní desátý ročník Content First, který zaujme všechny obsahové specialisty. V Jalta Boutique Hotelu v Praze se dozvíte, jak vytvořit zajímavý obsah, jak ho efektivně distribuovat, jak pracovat s influencery, nebo jak na měření dopadů spoluprací.

Kdy: 25. 5. 2023

Kde: Jalta Boutique Hotel Václavské nám. 818/45, Praha 1

Za kolik: 4 950 Kč

LinkedIn pro HR, byznys i marketing

LinkedIn neustále roste, a pokud stále nevíte, jak naskočit na jeho vlnu, nalaďte si 20. 6. online konferenci LinkedIn pro HR, byznys i marketing. Specialisté vám ukáží, jak tuto platformu efektivně využít pro budování brandu, jak ji začlenit do B2B strategie, či jak začít pracovat se svým soukromým profilem a ambasadory značky.

Kdy: 20. 6. 2023

Kde: online

Za kolik: 2 490 Kč

ShopCamp

Po menší letní pauze se již nyní můžeme těšit na další setkání e-shoperů, a to 7. 9. na pražské ČVUT. Jedná se již o desátý ročník e-commerce konference ShopCamp, jíž se můžete zúčastnit i zdarma v případě, že zastupujete ambiciózní e-shop a chcete se dále vzdělávat.

Kdy: 7. 9. 2023

Kde: FA & FIT ČVUT, Thákurova 9, Praha

Za kolik: zdarma pro majitele e-shopů

Co ještě nevíte o TikToku

Poslední kolonku v našem letošním kalendáři marketingových konferencí obsadí hned dvě akce, které se konají ve stejný den, a to 9. listopadu. První z nich je online workshop Co ještě nevíte o TikToku. Chcete-li proniknout do tajů této nejrychleji rostoucí sítě, naučit se následovat video trendy a nastavovat placené reklamy, pořiďte si vstupenku co nejdříve.

Kdy: 9. 11. 2023

Kde: online

Za kolik: 2 490 Kč

Forum Media 2023

Jako druhá se pak v tento den odehraje jedna z největších oborových událostí vůbec – Forum Media 2023. Využijte jedinečnou příležitost setkat se s desítkami světových lídrů, vlivných osobností a s kolegy z byznysu. Nakoukněte díky organizátorům z Marketing & Media do všech koutů marketingu a PR, a to jak z pohledu agentur, tak i samotných klientů. 

Kdy: 9. 11. 2023

Kde: O2 Universum, Praha 9

Za kolik: od 8 500 Kč

Zaujala vás některá z konferencí? Uložte si náš článek do oblíbených záložek a  nepromeškejte žádnou z marketingových akcí roku.

Kafe a marketing

Přijďte na kafe s marketingovými odborníky. Pro každé setkání Kafe a marketingu pečlivě vybíráme zajímavého hosta a téma, které si nad lahodným mokem přestavíme. V první části se tak dovíte zajímavé tipy, novinky a ukázky z praxe marketingových specialistů. Druhá část setkání je však pouze ve vašich rukách. Otevřeme vám prostor na otázky, společně si zanetworkujeme, zasdílíme zkušenosti a získáme nové kontakty. 

Další akci teprve plánujeme, ale již teď se můžete zapsat na čekací listinu a budete tak první, kdo se o novém tématu a termínu dozví. Těšíme se na vás!

Nepropásněte příští termín!

Kafe a marketing

Napište nám

Máte zájem o naše služby? Nebo vás jen zajímá více informací? Zavolejte nám, 777 099 328, nebo nám napište e-mail na info@grapefruit.cz či vyplňte kontaktní formuláře. My se vám obratem ozveme.