Šťavnatý rok 2022 v Grapefruitu

calendar 19. prosince 2022
tags Grapefruit

To byl zase rok! Výživný, zábavný, úspěšný, nebo jaký vlastně? Blížící se Silvestr a s ním bujaré loučení s letoškem si říká o chvilku bilancování. A než se pustíte do toho svého, pojďte se společně s námi ohlédnout za tím nejšťavnatějším, co jsme ze sebe v Grapefruitu v roce 2022 vymáčkli.

Rozrostli jsme se o nové grapy

Abychom udrželi náš koktejl lidí opravdu fresh, přihodili jsme do něj v roce 2022 hned 3 nové příchutě. Na začátku roku jsme mezi námi přivítali Oli, která se stará o naše, ale i klientské profily na sociálních sítích a píše většinu textů. Na jaře k dílu přiložila ruku i Kate, která do týmu sociálních sítí přispívá svými cennými, seniorními znalostmi a zkušenostmi.

Během podzimních měsíců se naše marketingová rodina rozrostla ještě o Marka. Ten se s pořádnou dávkou energie vrhl na vytváření a programování perfektních webů pro naše klienty.

Nesmíme zapomenout zmínit ani menší škatulata batulata, v rámci kterých se naše šikovná Terka posunula na místo projektové manažerky. Ochrannou ruku nad všemi našimi projekty tak nyní drží právě ona. V případě, že byste s námi chtěli v roce 2023 spolupracovat, ráda s vámi probere naše možnosti.

Sbližovali jsme se na firemních party

U interních záležitostí ještě chvíli zůstaneme. Proč? Protože pracujeme v online prostředí a každý moment, kdy se všichni z různých koutů Česka i Evropy sejdeme, je pro nás výjimečný. Během tohoto roku se nám to povedlo navíc hned dvakrát. V říjnu jsme si vychutnali společné posezení, pivo, vínko, řízečky a vynikající tataráček. U některých z nás jsme také po půl roce online hovorů konečně zjistili, jak vlastně vypadá jejich dolní polovina těla. Mrkněte na Reels z říjnové Grap party.

V prosinci jsme si pak uspořádali vánoční večírek se vším všudy. Ve spolupráci s Ježkovy voči Bar&Tapas jsme připravili vlastní nabídku drinků postavených jak jinak než na té nejlepší chuti grapefruitu. Grapovičákem, Grap Gin Tonicem a Grapovou limonádou jsme zapíjeli exkluzivní tapas a samozřejmě jsme na oslavu dalšího společně zvládnutého roku bouchli i šampáňo.

Pustili jsme do světa novinku

Baví nás sledovat marketingové trendy, a proto víme, že doba přeje audiu. Čím dál tím více lidí (včetně nás) preferuje poslech audio článků a podcastů před čtením, na které zkrátka nezbývá čas. Spustili jsme proto nový projekt Auditon, který vám pomůže převést články a jiný obsah na webu do audia rychle a jednoduše. Z vašich článků vytvoříme podcast, který pošleme na nejposlouchanější platformy, jako Apple Podcast, Google Podcast a Spotify. 

Hledáte-li do nového roku způsob, jak podpořit své podnikání pomocí online marketingu, je tento nástroj přímo pro vás. V rámci novoroční akce vám první audio článek rádi vytvoříme zdarma. Stačí nám zaslat jeho textové znění přes formulář na webu.

Vyzkoušejte první audio článek zdarma

To musím zkusit

To nejlepší z naší úrody

Po celý rok jsme na našem blogu pravidelně vydávali články týkající se všeho kolem online marketingu. Tím vůbec nejčtenějším byl článek 9 aplikací, které vám zajistí ten nejvyladěnější Instagram feed. K článku jsme navíc nahráli i jeho audio verzi pomocí nástroje Auditon a vy si tak sami můžete vybrat, zdali si článek přečtete nebo poslechnete.

Přečtěte si článek nebo

si ho raději poslechnete?

Je vidět, že Instagram vás, naše čtenáře baví úplně nejvíc. Hned na druhém místě se z hlediska čtenosti na našem blogu umístil článek 5 aplikací, které vám usnadní úpravu příspěvků. Píšeme si proto poznámku pro rok 2023 – více tipů na užitečné appky. 🙂

Jedním z nejpopulárnějších článků na klientských blozích se stal v tomto roce článek na webu DobrýSluch.cz. Článek se zabývá problémem se sluchem tzv. tinnitem, jímž trpí v Česku téměř 700 000 lidí. A jelikož i naši klienti chápou sílu audia, i tento článek si můžete poslechnout jako podcast.

Oku lahodící a perfektně funkční web je nezbytným základem veškerého online podnikání. Máme proto radost, že jsme mohli v tomto roce dodat šťávu hned několika webům. Které bychom vypíchli?

Pro poskytovatele balíčků internetu, televize a telefonních tarifů Zrychluj.cz jsme vytvořili přehledný web, který dbá na estetiku, vzdušnost a jednoduchost.

Při tvorbě webu pro rodinnou realitní kancelář Reality Kolenović jsme se zaměřili na dojem luxusní a profesionální online vizitky. Na té nyní mohou vystavovat nemovitosti k prodeji, koupi či pronájmu a prezentovat své prvotřídní služby.

U webu pro zdravotnickou službu Pragomedika Plus jsme se soustředili na naprogramování účelných stránek, které jsou postaveny na energickém designu a autentických fotkách a videích. Primárním naším úkolem bylo zajistit, aby na webu všichni návštěvníci našli potřebné informace snadno a do pár vteřin.

Třešničkou na dortu pak byl web pro našeho dlouholetého klienta, již zmíněnou rodinnou firmu DobrýSluch.cz. Díky naší skvělé spolupráci jsme dali stránkám nový kabát a proměnili jsme je v přehlednější místo s moderním designem.

Rok 2022 byl pro Grapefruit pořádná jízda. Děkujeme vám všem, že jste byli její součástí a už teď se těšíme na vše, co nás v novém roce čeká. Jedno je totiž jisté. I v roce 2023 ze sebe pro vás vymáčkneme v marketingu maximum!

Úspěšný a pohodový rok 2023 přeje tým Grapefruit.

Napište nám

Máte zájem o naše služby? Nebo vás jen zajímá více informací? Zavolejte nám, 777 099 328, nebo nám napište e-mail na info@grapefruit.cz či vyplňte kontaktní formuláře. My se vám obratem ozveme.